vrijdag 2 maart 2012

What's for dinner?

We hebben ons nog nooit zo erg geschaamd! Het is al weer veel te lang geleden dat we een What's for dinner geschreven heb en daarin stiekem een beetje over ons leven buiten lifestylenerds praten. Hopelijk kunnen we het goed maken als we op dit bericht héél erg ons best doen.


Allereerst beginnen we natuurlijk met wat we eten. Op het menu: chinese kool, spekjes, gehakt, rijst en nog wat smaakmakers. Klinkt goed toch? Het belangrijkste deel moet echter nog komen, vanavond staat namelijk de verjaardag van een vriendin op de planning en daar verwachten wij wel wat lekkers aan te treffen. We willen haar niet onder druk zetten, dat we dat duidelijk hebben.
Speciaal voor Liz!
Ondertussen loopt ons leven als een sneltrein. We maken examens, vieren carnaval (en gaan verkleed als fransman met snor), lezen boeken voor mondelingen, zetten scripties in elkaar, gaan winkelen in Antwerpen terwijl we eigenlijk ziek zijn en we doen mee aan een intakedag voor onze toekomstige studie (International Lifestyle Studies). Vandaag hebben we allebei een positief advies teruggekregen dus we kunnen met een goed gevoel aan de studie beginnen! Ook op fashion gebied gaat het goed. In Antwerpen hebben we goed gescoord en gisteren is er nog een prachtig paar roze hakken aangeschaft. Kortom, alles loopt op rolletjes. Af en toe een beetje vakantie zou ook fijn zijn maar dat zit er voorlopig niet in. Laat ons weten hoe het met jou gaat. Vertel over jouw carnaval (sorry, we kunnen er niet omheen), over je liefdes, over de zin van het leven of natuurlijk over wat je vanavond gaat eten. Begin langzaam aan het idee te wennen dat lifestylenerds niet lang meer bestaat want het einde van het profielwerkstuk komt in zicht! Treur niet, wij zullen er altijd zijn voor jullie.

2 opmerkingen:

  1. Ik raad kip met cola sterk af! En nacho's daarna al helemaal!!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. aaahw thanks voor de taart girls! xXxx

    BeantwoordenVerwijderen